Kantoor De Paepe-Penneman wil u een uitstekende service bieden. Dat doen wij door particulieren en ondernemers verder te helpen, met producten en diensten die financiële risico’s inzichtelijk maken en indekken. Zodat particulieren en ondernemers zorgelozer en succesvoller kunnen leven en ondernemen.

Het persoonlijke contact staat bij ons altijd centraal. Zeker nu de bepaalde verzekeraars zich meer en meer richten op digitale toepassingen, verdwijnt daar het persoonlijk contact naar de achtergrond. Bij kantoor De Paepe-Penneman is de klant geen nummer, maar een mens van vlees en bloed. Bij ons weet u met wie u contact hebt. Samen zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden.

Wij zijn zeer flexibel doordat wij van diverse verzekeraars producten kunnen aanbieden. Maatwerk omdat wij in staat zijn met elke verzekeringsmaatschappij eigen afspraken te maken. Daarbij kunnen wij door een goede administratieve organisatie snel, gericht en betrouwbaar opereren. Onze dienstverlening is een unieke schakel tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de belangen van de klant het beste zijn gewaarborgd bij een onafhankelijke makelaar die integraal risicomanagement hanteert als uitgangspunt voor zijn dienstverlening.